Nieuws

De eerste 360° trillingsdemper voor de ski-industrie

Een klein onderdeel van de ski, maar een grote mijlpaal voor de ski-sport. We hebben het over de nieuwe UVO; ‘the Ultimate Vibration Object’. Völkl ontwikkelde de allereerste 360° trillingsdemper in de geschiedenis van de skitechniek. Völkl deed dit in nauwe samenwerking met zijn partner Marker. De UVO beleefde zijn première tijdens de Alpine World Cup. Deze 'perfecte setup' is nu klaar om de pistes te veroveren. De unieke 360° demping verhoogt prestaties en behendigheid door het totale gewicht terug te brengen, terwijl het de ski agressiever maakt.

Lees meer

Nordica NRGy PRO en Belle PRO

De NRGY PRO en Belle PRO skischoenen van Nordica zijn de ideale combinatie tussen een race georiënteerde schoenen en een all mountain skischoenen. De in hoogte verstelbare powerstrap en de verwerking van kurk in de binnenschoen zijn afgeleid uit het racesegment. Daarnaast zorgen de high traction zolen voor meer grip op ijzig terrein. De volledig nieuwe Custom Cork liner wordt in 10 minuten door middel van hitte volledig aangepast aan uw voet. Dit zorgt voor een perfecte fit en vergroot de precisie tijdens het skiën.

Lees meer

Zitskiër Niels de Langen wint eerste wedstrijd van het seizoen

Zitskiër Niels de Langen uit Heteren heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen 2014-2015 gewonnen.
De nationale wedstrijd die werd geskied in Snowworld in Zoetermeer. Tijdens nationale skiwedstrijden heeft hij de eerste plaats behaald in de categorie zitskiërs. 

Lees meer
© Developed by CommerceLab